Ligue 1

Messi demana disculpes pel seu viatge a l’Aràbia Saudita

Leo Messi ha publicat un vídeo a Instagram en què demana perdó pel seu viatge a l’Aràbia Saudita després del partit de lliga del passat cap de setmana contra el Lorient i que va acabar en derrota parisenca (1-3).

El dilluns, el PSG va anul·lar el dia lliure que tenien els jugadors, però l’argentí va viatjar a Aràbia per complir amb compromisos publicitaris. Messi ho ha justificat d’aquesta manera. “En primer lloc, vull demanar perdó als companys i al club. Sincerament, pensava que tindríem dia lliure després del partit, tal com havia passat en les anteriors setmanes. Tenia el viatge organitzat i ja l’havia cancel·lat anteriorment, però aquest cop no vaig poder. Esperaré que el club decideixi”, ha explicat Messi en el vídeo.

El davanter argentí va ser sancionat pel PSG i no podrà entrenar ni jugar durant dues setmanes, a banda de ser suspès de sou durant aquest període. Tot plegat, quan des de França ja donen per fet que Messi no renovarà i que la ruptura amb el club parisenc és total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)