Més futbol

Messi guanya el premi Laureus al millor esportista de l’any

Leo Messi continua acaparant títols individuals després de guanyar aquesta nit el premi Laureus al millor esportista de l’any en la gala que s’ha celebrat a París. És la segona vegada que l’astre argentí aconsegueix aquest guardó després de fer-ho al 2020, quan el va compartir amb Lewis Hamilton. Amb aquest premi Messi posa el colofó a un any marcat per les decepcions viscudes amb el PSG, que l’havia sancionat amb dues setmanes apartat de l’equip per un viatge a l’Aràbia Saudita fins que aquest matí li ha perdonat la sanció després de demanar disculpes, però amb l’alegria bestial que va suposar guanyar el mundial amb la selecció Argentina. “Sempre és bonic rebre el reconeixement d’aquesta mena però el futbol és un esport d’equip i aquest any he complert el meu gran somni que era guanyar el mundial amb Argentina. M’ha costat moltíssim i ha arribat al final de la meva carrera. He tingut moltes alegries amb el Barça i moltes tristeses amb la selecció, però he trobat moltes pedres al camí que m’han fet superar-me. Ha tardat a arribar, però es el millor que m’ha passat a mi i al meu país en molt temps. Aquest premi és per Argentina”, ha dit Messi en el seu discurs, en què ha nombrat el Barça i s’ha oblidat completament del PSG.

Messi ha fet història, i és que també ha guanyat un altre premi Laureus perquè la selecció Argentina ha estat reconeguda amb el premi al millor equip de l’any.

Més premiats

El premi a la millor esportista del’any lha rebut l’atleta Shelly-Ann Fraser-Pryce, el premi al millor retorn ha estat pel futbolista Christian Eriksen; el premi a la millor esportista de l’any en esports d’acció ha estat per Eileen Gu, el premi a l’esportista revelació ha estat pel tennista murcià Carlos Alcaraz i el premi al millor esportista amb discapacitat ha estat per Catherine Debrunner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)