Ligue 1

Messi torna als entrenaments del PSG després de disculpar-se

El jugador argentí s’ha reincorporat a la dinàmica del grup pocs dies després del seu viatge a l’Aràbia Saudita

Leo Messi ha sigut readmès en la dinàmica del PSG després d’haver sigut suspès 15 dies d’ocupació i sou per haver viatjat a l’Aràbia Saudta sense permís del club. Aquesta visita al país asiàtic es va produir l’endemà de la derrota de l’equip contra el Lorient per 1-3, fet que va molestar molt als dirigents i aficionats parisencs. El retorn ha sigut anunciat amb una foto de l’entrenament al Twitter oficial del club on apareixia el jugador argentí amb missatge “Leo Messi retorna als entrenaments aquest dilluns al matí”.

Quan semblava que el divorci entre Messi i PSG era total, inclús amb les declaracions del president assegurant que “ningú està per sobre del club”, el davanter va penjar un vídeo a les seves xarxes disculpant-se. “Sincerament, vaig pensar que tindríem el dia lliure després del partit, com havia passat en setmanes anteriors, i tenia aquest viatge a Aràbia, que ja havia cancel·lat anteriorment, però, repeteixo, demano perdó pel que vaig fer”, s’excusava Messi. Els últims dies se l’està relacionant amb l’equip saudita Al-Hilal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)