Ligue 1

Messi, el millor

Premis Laureus. L’argentí és guardonat amb el distintiu de millor esportista de l’any

Leo Messi va rebre ahir un altre premi, el Laureus, com a millor esportista de l’any en una gala que va tenir lloc a París. “Sempre és bonic rebre reconeixements d’aquesta mena, però el futbol és un esport d’equip i aquest any he complert el meu gran somni, que era guanyar el mundial, aquest premi el vull compartir amb l’Argentina”, va manifestar l’astre argentí. “M’ha costat moltíssim i ha arribat al final de la meva carrera. He tingut moltes alegries amb el Barça i moltes tristeses amb la selecció, però he trobat moltes pedres al camí que m’han fet superar-me.” El jugador del PSG ha guanyat el guardó per segona vegada després de fer-ho el 2020, quan el va guanyar juntament amb Lewis Hamilton.

Torna als entrenaments

D’altra banda, Messi, que va ser sancionat la setmana passada pel PSG de feina i sou per 15 dies, va tornar-se a entrenar a la ciutat esportiva del club parisenc. L’entitat presidida per Nasser Al-Khelaifi va aixecar-li el càstig, que li va imposar per no haver assistit a un entrenament, després de les disculpes públiques que va oferir el futbolista.

Esportista de l’any
Leo Messi Shelly-Ann Fraser-Pryce
Reaparició de l’any
Christian Eriksen
Esportista amb discapacitat de l’any
Catherine Debrunner
Esportista revelació de l’any
Carlos Alcaraz
Acció de l’any
Eileen Gu
Equip de l’any
Selecció de futbol de l’Argentina
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)