Ligue 1

Jorge Messi nega que hi hagi cap acord per jugar a l’Aràbia Saudita

Continua el serial sobre el futur de Leo Messi. Aquest matí, l’agència francesa AFP (Agence France-Presse) assegurava que l’argentí ja tenia pràcticament tancat un acord per jugar a l’Aràbia Saudita la pròxima temporada, segons havia informat una font propera a les negociacions.

Hores després, però, el pare del jugador, Jorge Messi, s’ha encarregat de desmentir-ho publicant un comunicat al seu compte d’Instagram en què ha criticat els mitjans de comunicació que publiquen aquestes informacions.

“No hi ha absolutament res amb cap club per l’any que ve. La decisió mai es prendrà abans que Lionel acabi la lliga amb el PSG. Un cop finalitzi la temporada, serà el moment d’analitzar i veure què hi ha i, llavors, prendre una decisió. Sempre hi ha rumors i molts utilitzen el nom del Lionel per guanyar notorietat, però la veritat és només una i podem assegurar que no hi ha res amb ningú. Ni verbal, ni firmat, ni pactat. I no hi haurà res fins que no acabi la temporada. Em sembla una falta de respecte que hi hagi qui enganyi de manera conscient i deliberada, sense aportar cap prova sobre les seves afirmacions i intentant transformar en notícia qualsevol rumor malintencionat o que està dirigit per algú a favor dels seus interessos. Haurien d’explicar perquè no contrasten les informacions. No voldran que una veritat arruïni les seves notícies”, diu el comunicat de Jorge Messi.

Messi acaba contracte aquest 30 de juny i des de França es dona per fet que no renovarà amb el PSG, mentre el Barça continua treballant per intentar incorporar-lo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)