2a divisió FEF

L’Espanyol B vol capgirar l’eliminatòria

L’Espanyol B visita al filial de l’Atlético de Madrid en la semifinal del play-off d’ascens de segona federació. El matx, que es disputarà avui a partir de les dotze del migdia a la Ciutat Esportiva Wanda Alcalá de Henares, ve marcat per l’anada de la semifinal que el conjunt madrileny va guanyar per un gol a zero. Diego Bri, al minut 62, va ser l’autor de la diana del filial colchonero.

El tècnic blanc-i-blau, Luis Blanco, va fer la seva valoració en la prèvia del matx: “Ens trobem al descans de l’eliminatòria. Per sort, hem tingut una setmana per preparar-ho i tot i estar en desavantatge, tenim moltes opcions”, va explicar Blanco que veu convençut al seu equip per tirar-ho endavant i que l’Atleti és un rival semblant al seu conjunt que pot passar per alts i baixos.

D’altra banda, el jugador del filial Omar El Hilali també va explicar el moment que viu l’equip: “Estem treballant amb moltes ganes i il·lusió. Ens centrem, sobretot, amb nosaltres i no pas amb l’Atleti. Amb aquest pla de partit, volem capgirar la situació. Tenim ganes i confiança que ens fan arribar al partit amb les millors condicions possibles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)