2a divisió FEF

S’acaba el somni per al Manresa (2-0)

’Play-off’ d’ascens a la 1a divisió FEF. El Navalcarnero es classifica per a la final després de derrotar els manresans en la tornada de les semifinals

No ha pogut ser. El Manresa no podrà optar a un segon ascens consecutiu de categoria. El conjunt de Ferran Costa ha perdut contra el Navalcarnero (2-0) i queda eliminat en les semifinals del ’play-off’ d’ascens a la primera federació. Els madrilenys han pogut remuntar l’1-0 de la capital del Bages, si bé un empat global els hagués classificat perquè van acabar la fase regular en millor posició.

Ha estat un partit força igualat en joc i ocasions, si bé el Navalcarnero ha tingut més possessió en els primers compassos del partit. Kun i Parra han disposat de les arribades més clares dels locals, mentre que Noah ha estat a punt de fer el 0-1 poc abans del descans, però el seu xut ha sortit fregant el travesser (38’).

El Manresa ha continuat viu i mantenint l’avantatge de l’anada durant gran part de la segona meitat i acompanyat d’un centenar d’aficionats que s’han desplaçat fins a terres madrilenyes. Però el triple canvi del conjunt local en el minut 70 ho ha canviat tot. Álex Gil, que acabava d’entrar, ha necessitat tres minuts per fer el primer gol per al Navalcarnero (73’), que just després ha estat a punt de fer el segon i matar l’eliminatòria. El Manresa ho ha intentat, però el somni s’ha acabat definitivament amb el 2-0 definitiu d’Álex Gil, l’home del partit, en el temps afegit.