2a divisió FEF

L’Olot tampoc seguirà de la mà d’Ernest Forgas

L’Olot ha anunciat que el seu màxim golejador en aquest curs tampoc seguirà al club una vegada confirmat el descens a tercera FEF. Ernest Forgas, que va arribar a la Garrotxa l’estiu passat procedent del Talavera, ha traçat una campanya clarament de menys a més. L’ariet ha acabat sent el segon màxim golejador del grup tercer de segona FEF amb onze dianes però la majoria d’aquestes les ha fet en el tram final de la temporada, quan l’equip lluitava cos a cos amb els seus rivals més directes per aconseguir la salvació.

Forgas ha quedat només a un gol del màxima anotador, Naranjo (Deportivo Aragó) i empatat amb els atacants Jordi Cano (Terrassa) i Alberto Marí (València Mestalla).

De cara al nou projecte de l’Olot a tercera, la direcció esportiva del club té la missió de contractar a un nou golejador que ha de ser la peça angular, una fórmula ja emprada amb anterioritat pels garrotxins, que han comptat amb els serveis de grans davanters a la categoria com Carlos Martínez, Marc Mas, etc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)