1a divisió

Benzema s’acomiada amb gol però sense triomf

Karime Benzema ha jugat aquesta tarda el seu últim partit amb la samarreta del Real Madrid. El 9 del conjunt blanc marxa després de 14 temporades i sent el segon màxim golejador històric del club amb 354 gols. I ho fa amb gol, el que ha marcat en l’empat (1-1) que l’equip entrenat per Carlo Ancelotti ha recollit contra l’Athletic al Santiago Bernabéu.

El francès (72’), de penal, ha igualat la diana de Sancet (49’) i, a nivells de classificació, tot queda com estava; el conjunt blanc acaba la lliga segon, ja que l’Atlético també ha empatat (2-2) al feu del Vila-real i l’Athletic no li abasta el punt per accedir a la Conference League, plaça que serà per Osasuna, que s’ha imposat (2-1) al Girona.

Ovació per Benzema

Després de marcar, el davanter ha estat substituit i s’ha emportat l’ovació del Santiago Bernabeu. També al final del partit en què ha estat mantejat pels seus companys. No ha estat l’únic comiat, també Marco Asensio s’ha endut l’aplaudiment de l’estadi blanc i manteig al final. Eden Hazard i Mariano, que també marxen, també han estat mantejats, encara que no han jugat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)