1a divisió

Bellingham, el nou galàctic

Real Madrid Els blancs fitxen el migcampista de 19 anys provinent del Borussia Dortmund a canvi de 103 milions i 35 variables

A diferència de Can Barça, al Madrid no tenen problemes per inscriure i fitxar a jugadors. A l’inrevés, els blancs ja tenen el seu nou galàctic després de la marxa de Karim Benzema a l’Al-Ittihad. Es tracte del jove migcampista de 19 anys, Jude Bellingham que arriba procedent del Borussia Dortmund i firma amb el Madrid fins al 2029. El conjunt presidit per Florentino Pérez pagarà una quantitat de 103 milions més variables que variaran segons els objectius que s’aconsegueixin; giren entorn als 35 milions en total. El futbolista nascut a Stourbridge ha aconseguit marcar 14 gols, donar 7 assistències de gol i liderar a un Dortmund que es va quedar a les portes de guanyar al Bundeslliga. Amb el seu fitxatge, el Madrid obté un jugador que està cridat a ser una de les grans revelacions del panorama internacional. Així ho va demostrar en el seu primer mundial disputat a Qatar amb la selecció anglesa.

Darrere del jugador, hi havia clubs de la Premier League com el Liverpool i el Manchester City, però el futbolista anglès ja va mostrar el seu interès per jugar a LaLiga amb els blancs. Amb aquest fitxatge, Bellingham es converteix en una de les arribades més cares de la història del Real Madrid superant a Cristiano Ronaldo, Figo o Ronaldo, entre d’altres.

Una nova era a Madrid

Amb les baixes ja confirmades de Benzema, Marco Asensio, Hazard i Mariano, el club blanc ja pensa en dissenyar un nou projecte engrescador i il·lusionant. A diferència del Barça, que ja va iniciar aquest procés fa unes temporades, els blancs encara disposen de jugadors amb molt de pes i, alhora, amb veterania. Modric, Kroos o Casemiro són clars exemples de jugadors que ho han guanyat tot al Santiago Bernabéu. Florentino amb l’arribada de Bellingham i amb el ja madur fitxatge de Harry Kane, vol trobar lideratges en aquesta transició al terreny de joc. Sense cap mirament, el Real Madrid 23/24 ja comença a ensenyar, un estiu més, les urpes.

SIS TEMPORADES

El jove futbolista anglès signa amb l’entitat madridista fins al juny del 2029
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)