1a divisió FEF

Canvi a la presidència del Sabadell

Pau Morilla-Giner és des d’avui el nou president del Centre d’Esports Sabadell. Morilla-Giner succeeix en el seu càrrec a Esteve Calzada, que ha estat el president del club arlequinat durant els darrers cinc anys. .Morilla-Giner és el president número 44 de l’entitat.

Nascut a Sabadell, el nou màxim dirigent de l’entitat és un arlequinat de bressol, aficionat al Centre d’Esports i habitual a la Nova Creu Alta des de ben petit. Morilla-Giner va incorporar-se a l’entitat l’any 2019 com a membre del Consell d’Administració i representant del màxim grup accionarial. Morilla-Giner presidirà demà, dimarts 13 de juny, el seu primer acte oficial. Serà el Sopar Commemoratiu dels 120 anys del Centre d’Esports Sabadell a la Nova Creu Alta.

Pau Morilla-Giner està casat i té dos fills. Es va graduar Summa Cum Laude en Economia per l’Universitat Pompeu Fabra (UPF) i té un Màster en Economia i Finances al Centro de Estudios Monetarios y Financieros (CEMFI). Va començar la seva carrera professional a JP Morgan i l’any 2001 es va incorporar a Omega Capital. Posteriorment va treballar a Pragma Wealth Management. L’any 2008 va unir-se a London and Capital, empresa amb seu a Londres de la que és Soci i Chief Investment Officer (CIO). Després de quasi 20 anys vivint a Regne Unit, a finals de 2021 va tornar a Catalunya per a liderar London and Capital Europe (LCE), subsidiària amb seu a Barcelona.

“Hem d’agrair que el Pau hagi acceptat la Presidència del nostre club, a més de donar-li tot el suport que necessiti, començant per mi mateix. Personalment estic molt feliç perquè penso que no hi podia haver ningú millor, en termes de coneixement del projecte, lideratge i passió pel CES”, ha assegurat l’antecessor, Esteve Calzada. “Després de meditar-ho molt, he decidit acceptar la petició del Consell i fer aquesta passa endavant. És un honor presidir el Club de la meva ciutat, el Club del meu cor”, ha manifestat Morilla-Giner.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.