1a divisió

Bellingham i el pes d’un dorsal

1a divisió. El Real Madrid presenta la seva nova joia de la corona, un Jude Bellingham que hereta el 5 de Zidane

Dia gran per a la família Bellingham. Jude va ser presentat en societat ahir com a nou futbolista del Real Madrid després que la setmana passada el club blanc i el Dortmund oficialitzessin el traspàs de l’internacional anglès per més de 100 milions d’euros. Per ser exactes, 103 milions d’euros fixos més variables, una operació milionària que contrasta amb el traspàs del seu germà petit, Jobe, al Sunderland, oficialitzat dimecres, per 1,75 milions d’euros.

Al matí el protocol·lari reconeixement mèdic a l’hospital La Moraleja i al migdia l’acte de presentació. “Arribo al millor club del món i per a mi és un orgull portar a partir d’ara aquest dorsal perquè admiro Zidane”, va confessar l’exjugador del Dortmund. En efecte, Bellingham deixa el número 22 que ha lluït durant tants anys a la Bundesliga i hereta el dorsal 5 de Zinedine Zidane. Vallejo perd el seu dorsal. Moviment de màrqueting promogut per un Florentino encantat amb la seva nova joia de la corona: “Tens només 19 anys però ets un d’aquells jugadors que tothom vol veure jugar en un camp de futbol. Ara et toca escriure la teva història al Real Madrid.” Jude Bellingham signa per sis anys, amb un salari de deu milions per temporada.

ELS PROTAGONISTES

Arribo al millor club del món i per a mi és un orgull portar a partir d’ara aquest dorsal perquè admiro Zidane
Jude Bellingham
Tens només 19 anys però ets un jugador que tothom admira. Ara et toca fer història al Real Madrid
Florentino Pérez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)