Lliga de les Nacions

L’aparició de Joselu

Nations League. El davanter de l’Espanyol, que feia 4 minuts que era al camp, dona la victòria al combinat estatal amb una diana en el minut 88. La final, diumenge, Espanya-Croàcia

Espanya 2 Itàlia 1

ESPANYA:Unai Simon; Jesús Navas, Le Normand, Laporte, Jordi Alba; Rodri, Merino (Fabián, 74’), Gavi (Canales, 68’); Yeremi Pino (Ansu Fati, 74’), Morata (Joselu, 84’) i Rodrigo Moreno (Asensio, 46’).ITÀLIA:Donnarumma; Rafael Toloi, Bonucci (Darmian, 46’), Acerbi; Giovanni Di Lorenzo, Frattesi (Verratti, 76’), Jorginho (Cristante, 60’), Barella, Spinazzola (Dimarco, 46’); Zaniolo i Immobile (Chiesa, 60’).GOLS:1-0 (3’) Yeremi Pino. 1-1 (11’) Immobile, de penal. 2-1 (88’) Joselu.ÀRBITRE:Vincic Slvako (eslovè).T.G:A Jordi Alba, Gavi i Morata, per part d’Espanya; a Immobile i Zaniolo, per part d’Itàlia.

Joselu està encès aquesta temporada. 16 gols ha marcat en la lliga amb l’Espanyol, que no van evitar el descens periquito, però que palesen el bon moment de forma de l’ariet i que també ha traslladat a l’àmbit de les seleccions. I és que el punta va tornar a marcar ahir amb Espanya –3 gols en 3 internacionalitats–, una diana, en el minut 88, quan només feia quatre minuts que era al camp, que va servir a l’equip entrenat per Luis de la Fuente per superar (2-1) Itàlia i classificar-se per a la final de la Nations League, on diumenge (20.45 h) s’enfrontarà a Croàcia. La diana del gallec va desequilibrar un empat, establert amb els gols de Yeremi Pino (3’) i Immobile (11’), en un partit sense gaire acció.