1a divisió

El Celta fitxa Rafa Benítez i el Getafe renova Bordalás

El Celta i el Getafe han tancat i assegurat les seves banquetes de cara la propera temporada. El conjunt gallec ha anunciat la contractació de Rafa Benítez, amb qui feia dies que negociava, i els madrilenys han confirmat que finalment José Bordalás renovarà el seu contracte. D’aquesta manera, totes les banquetes de primera divisió a excepció de la del Rayo Vallecano, que continua negociant amb l’ex del Girona, Francisco, té ja el seu responsable.

El Celta ha fet oficial l’arribada del tècnic madrileny, que dirigirà l’equip en el seu centenari. Benítez torna al futbol estatal després que fa vuit anys dirigís al Madrid durant les primeres 18 jornades del curs 2015/16. L’entrenador de l’equip de Vigo firma per dues temporades i intentarà aportar la seva experiència a nivell internacional per millorar els resultats recents –és campió de la Champions League amb el Liverpool o té dues lligues i una Europa League amb el València, entre d’altres.

Al Getafe, tot i que semblava que només havia agafat l’equip per dirigir-lo les últimes set jornades amb l’objectiu de salvar-lo, José Bordalás ha decidit finalment renovar el seu contracte amb els blaus per dues campanyes més. L’alacantí va aconseguir la permanència en l’última jornada i encadenarà el curs vinent el seu sisè curs a primera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)