1a divisió

Baralla de comunicats

1a divisió. L’Osasuna i la federació espanyola s’acusen mútuament per la decisió de la UEFA d’excloure l’equip de la Conference

L’informe elaborat pels inspectors del comitè de control, ètica i disciplina de la UEFA ha caigut com un gerro d’aigua freda a Navarra, però l’organisme europeu no és l’únic amb qui el club rojillo té una guerra oberta. La FEF, clara al·ludida en el primer pronunciament de l’Osasuna, respon que “és una infàmia, una falta de respecte i una actuació molt greu que vulguin implicar la federació en aquest assumpte i facin creure a la magnífica i digna afició que mai no s’ha donat suport al club”. L’entitat presidida per Luis Rubiales insisteix que “el comunicat obvia que la FEF no va actuar en cap moment com a acusació particular” i avisa que tornaran a defensar els seus interessos “quan demanin perdó públicament”. Si finalment l’Osasuna acaba sent exclòs de la Conference League, l’Athletic Club guanyaria la plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)