Territorial

El CF Damm tanca el curs amb l’expectativa de la ciutat esportiva

La nova ciutat esportiva que s’està construint a Montjuïc va ser un dels punts de conversa del tancament de temporada que el CF Damm va fer a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El club espera instal·lar-se a la seva nova seu a mitjan temporada 2023/24.

L’acte de cloenda va servir, com és habitual, per acomiadar els jugadors i les jugadores que han de marxar després d’acabar la seva etapa de formació. Tots van rebre una samarreta i un rellotge personalitzats amb el seu nom de la mà dels padrins de l’esdeveniment, que aquesta vegada van ser el futbolista del Cadis Rubén Alcaraz, amb passat al club, i el seleccionador nacional absolut, Gerard López. “Veure els nens és increïble, fins fa poc jo estava allà assegut i veia els jugadors i els exjugadors asseguts en altres taules. Per mi és un orgull estar aquí”, va dir Alcaraz. Gerard López va explicar: “Per mi Damm és història del futbol català. Vaig jugar-hi al camp antic, ho segueixo ara amb els partits del meu fill, i d’aquí a quatre dies estarem a Montjuïc amb una gran ciutat esportiva. El CF Damm és formació, futbol, valors i educació.”

El president del CF Damm, Ramon Agenjo, va felicitar els i les esportistes que marxen. “Alguns fa molts anys que són al club i costa dir-los adeu… però, d’altra banda, són nois i noies que han crescut i han pogut estudiar i formar-se amb els valors que intentem transmetre al CF Damm i això també és molt maco. És el dia més important de l’any per a nosaltres, és el nostre dia”, va expressar Agenjo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)