Territorial

El nou pla de competició de la FCF rep l’aval de l’assemblea

  • L’assemblea FCF.
  • VÍDEO: El projecte de ciutat esportiva de la FCF

L’assemblea ordinària de la federació catalana de futbol ha aprovat el nou pla de competició de la lliga Elit (la nova categoria entre primera catalana i tercera divisió FEF), les subdivisions del futbol formatiu i el projecte de la ciutat esportiva. El Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès ha estat l’escenari de l’assemblea, amb 167 representants.

A més de la creació de la lliga Elit, destaca el desdoblament de les categories base, per any de naixement, des de la sub 7 fins la sub 12. Tots els plans de competició han estat aprovats per 146 vots a favor, 2 en contra i 3 abstencions.

L’assemblea ha aprovat també l’exercici econòmic del 2022, tancat amb 70.745,21 euros de superàvit, i el projecte de pressupost ordinari per l’any 2024, amb 26.544.000,00 euros pressupostats.

Sostre de llicències

Joan Soteras, amb la tranquil·litat de la resolució que el ratifica com a president després dels recursos presentats al TCE, ha destacat “el nou rècord” marcat: “Sobrepassem per primer cop la barrera de les 200.000 llicències, de les quals, gairebé 20.000 són femenines. I cada cop som també més clubs a la Federació, superant la xifra dels 1.270, sense haver tocat sostre”.

La ciutat esportiva

El president de la FCF també ha parlat de la ciutat esportiva que projecten a Sant Feliu de Llobregat: “Hem trobat espai per projectar la futura ciutat esportiva, on poder construir diversos camps de gespa natural i artificial, un pavelló de futbol sala i un camp de futbol platja. L’espai s’erigirà com la nova seu central de la Federació, amb un edifici d’oficines on també hi haurà el servei de la Mutualitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)