Territorial

Definits els pròxims partits de la Copa Catalunya

Aquest migdia la FCF ha celebrat els primers sortejos de la nova temporada. Els enfrontaments a determinar eren les primeres eliminatòries de la Copa Catalunya Absoluta i els quarts de final de la Copa Catalunya Amateur.

Copa Catalunya Amateur

Primer, amb l’ajuda del jugador convidat Àlex Lobo (UE Tossa) s’han definit els partits de quarts per al campionat de Catalunya Amateur. L’únic secret que quedava per resoldre del quadrant, eren les eliminatòries barcelonines, i quin seria l’ordre dels partits, ja que les eliminatòries de Girona i la de Lleida ja estaven marcades pels equips classificats. El quadrant ha quedat de la següent manera:

- Segur UE - Artesa Lleida CF

- Penya Barcelonista Anguera - San Juan At. Montcada UE

- Bellcaire 2012 - UE Tossa

- Matrorelles - Sitges UE

Copa Catalunya Absoluta

I seguidament s’ha sortejat la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta amb l’ajuda del jugador Xavi Civil (FE Grama). Els participants són un total de 21 equips, amb representants de 1a,2a i 3a FEF, primera catalana i l’Andorra, de segona A. El conjunt andorrà, i vigent campió, però, entrarà a la competició més endavant, a les semifinals. Els 20 equips restants s’han repartit en dos grups segons la zona i els dos quadrants de la primera eliminatòria han quedat de la següent manera:

Zona A:

- San Cristóbal CP- Terrassa FC

- L’Hospitalet CE- Prat AE

- Castelldefels UD -Mollerussa CFJ

- Vilafranca FC- Cornellà UE

- Reddis CF - Manresa CE

Zona B:

- Europa CE - Cerdanyola FC

- Sant Andreu UE- Peralada CF

- FE Grama - UE Olot

- Vilassar Mar UE - Badalona Futur

- Tona UE - Sabadell FC

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)