Territorial

La FCF es reuneix amb els clubs catalans de 1a, 2a i 3a divisió FEF

El president de la Federació Catalana de Futbol Joan Soteras ha presidit les reunions que la FCF ha realitzat aquesta tarda amb els clubs catalans de 1a, 2a i 3a divisió FEF, que han servit especialment per tractar temes econòmics vinculats a les subvencions que els clubs han de rebre de part de la federació espanyola. A més, la federació ha posat sobre la taula el tema de la copa Catalunya, explicant que s’està buscant un canvi de format de cara a la temporada que ve, en que s’unirien la supercopa, la copa Catalunya absoluta i la copa Catalunya amateur.

En la reunió amb els equips de 1a divisió FEF el més destacat ho ha protagonitzat el Cornellà, que ha sol·licitat poder jugar la temporada vinent en camp de gespa artificial per poder tornar al seu estadi i no haver de jugar els partits al RCDE Stadium. D’altra banda, en les reunions s’ha confirmat que els clubs classificats per jugar la copa aquesta temporada són el Manresa, el Terrasa i l’Europa, mentre que els equips de 1a divisió FEF, el Badalona Futur, el Sant Andreu, el Cerdanyola, el Lleida, el Castelldefels, l’Hospitalet, el San Cristóbal i el Peralada són els equips que si ho desitgen poden jugar la copa federació, on podrien obtenir un bitllet per a la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)