Mundial

El Brasil no pot superar Jamaica i diu adeu al mundial

La selecció del Brasil ha quedat eliminada en la fase de grups després de no poder superar Jamaica en el duel directe i decisiu que havia de determinar el combinat que acompanyaria a França en els vuitens de final. Les brasileres s’han topat amb el mur jamaicà i tot i dominar tot l’enfrontament no han pogut superar la portera Becky Spencer, molt inspirada. L’empat a zero permet a Jamaica accedir als vuitens com a segona de grup després de marcar tan sols una diana en les tres jornades disputades del grup F, la que li va permetre derrotar a Panamà i esgarrapar els dos meritoris empats sense gols contra el Brasil i França, que ha quedat primera de grup després de superar les panamenyes per 3-6 en un duel que al descans ja anava 1-4 tot i que la selecció centreamericana s’havia avançat en el marcador.

França i Jamaica esperen rivals una vegada demà quedi definit el grup H en què Colòmbia, Alemanya i el Marroc es disputaran les dues primeres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)