Mundial

El Japó aprofita els regals de Noruega (3-1)

El Japó és la segona selecció classificada per als quarts de final del mundial d’Austràlia i Nova Zelanda. El conjunt nipó s’ha desfet de Noruega, que ha pagat errors greus al darrere (3-1). La blaugrana Engen s’ha marcat el 0-1, en intentar rebutjar una centrada des de l’esquerra (15’). Noruega ha reaccionat aviat i ha aconseguit l’empat en una jugada que ha arrencat amb un bon detall de Graham Hansen i que ha acabat amb la rematada de Guro Reiten, assistida per Vilde Risa (20’).

Ja en la segona part, un altre error ha condemnat les nòrdiques, en aquest cas un regal de Vilde Risa cap a Shimizu (50’). Noruega ha tingut un parell d’oportunitats per marcar el 2-2, poc abans de la sentència japonesa, en una jugada ràpida conduïda per Aoba Fujino i resolta per Hinata Miyazawa (81’). En el minut 90, una aturada espectacular de Yamashita ha evitat el 3-2 que hauria posat emoció en el temps afegit. El Japó s’enfrontarà als quarts de final al guanyador del partit entre Suècia i els Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)