Mundial

Fi del somni sud-africà

De matinada. Els Països Baixos, liderats per Roord, s’enfrontaran a la selecció espanyola

Països Baixos 2 Sud-àfrica 0

PAÏSOS BAIXOS:Van Domselaar, Spitse, Van der Gragt, Janssen, Pelova (Wilms, 88’), Roord (Snoejis, 92’), Groenen, Van de Donk (Egurrola, 75’), Brugts (Casparji, 88’); Beerensteyn i Martens (Baijings, 92’).SUD-ÀFRICA:Swart, Ramalepe, Mbane (Makhubela, 42’), Matiou, Dhlamini; Biyana, Gamede, Magaia (Cesane, 92’), Motlhalo (Kgadiete, 92’), Seoposenwe (Shongwe, 30’) i Kgatlanar.GOLS:1-0 (9’) Roord. 2-0 (68’) Beerensteyn.ÀRBITRE:Yoshimi Yamashita.T.G.:Van de Donk.

El somni mundialista de Sud-àfrica es va tancar en els vuitens de final. Després de prendre el segon lloc del grup a Itàlia, que se’n va anar cap a casa, les sud-africanes van acabar el trajecte en veure’s superades pels Països Baixos, un dels equips que millors sensacions està oferint en el mundial. Liderada per Jill Roord, la migcampista traspassada del Wolfsburg al Manchester City, la selecció oranje s’enfrontarà a Espanya per un lloc en semifinals. El duel es jugarà la matinada de divendres (3 h, hora catalana) a l’estadi regional de Wellington (Nova Zelanda).

Roord va compartir protagonisme amb la portera van Domselaar, que va frenar l’energia sud-africana, amb diverses arribades sobretot de Kgatlana. La nova jugadora del City va marcar aviat l’1-0, en rematar de cap després d’un mal rebuig de la defensa rival (9’). Al límit del descans, la portera del Twente va evitar l’empat. Després del descans, Lieke Martens va marcar, però el VAR va fer anul·lar el gol per fora de joc de Pelova (54’). El partit va quedar molt encarrilat per a les neerlandeses després d’un error greu de la portera Swart que Beerensteyn va aprofitar (68’). Amb el 2-0, el partit es va convertir en una muntanya massa alta per a Sud-àfrica, que va acabar el seu camí en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)