Mundial

Aitana i Salma, premiades amb l’MVP i el trofeu a millor jugadora jove

La selecció espanyola ha guanyat el mundial comptant amb una columna vertebral formada per les jugadores del Barça, moltes d’elles protagonistes d’aquest torneig. Dues d’elles han estat premiades individualment: Aitana Bonmatí ha estat escollida la millor futbolista de la competició i Salma Paralluelo ha rebut el premi a millor jugadora jove.

La migcampista de Ribes, favorita absoluta per guanyar la Pilota d’Or el pròxim octubre, ha liderat el combinat espanyol. MVP dels partits contra Costa Rica i Suïssa i autora de tres gols, Aitana suma un nou reconeixement després d’haver estat escollida la millor jugadora de la Champions League.

Salma, de 19 anys, ha estat una de les futbolistes més destacades de la fase final. Ella va marcar el gol decisiu contra el Països Baixos en els quarts de final i també va veure porteria en les semifinals contra Suècia. MVP del mundial sub-20 l’estiu passat, ara l’aragonesa també ha rebut un reconeixement en categoria absoluta.

La portera d’Anglaterra, Mary Earps, ha rebut el premi a millor portera del mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)