Més futbol

Vilda lamenta el comportament de Rubiales, però no dimiteix

El seleccionador espanyol femení, Jorge Vilda, s’ha pronunciat sobre el cas Rubiales en un comunicat al qual ha tingut accés Relevo. El madrileny ha lamentat el comportament del president de la federació espanyola de futbol, però no ha presentat la seva dimissió malgrat que part del seu cos tècnic ha posat el seu càrrec a disposició de la RFEF, deixant pràcticament sol a Vilda. Ahir, Rubiales va assegurar que s’iniciarien les negociacions per pactar la seva continuïtat durant els pròxims quatre anys.

Vilda arrenca el comunicat qualificant d’un “autèntic despropòsit” tots els fets que s’han anat succeint des que Espanya va guanyar el mundial el passat diumenge. El madrileny diu que tot plegat ha “generat una sitaució inaudita, entelant un triomf merescut de les nostres jugadores i del nostre país”. El tècnic “lamenta profundament” que la victòria de la selecció espanyola “s’hagi vist perjudicada pel comportament impropi” de Luis Rubiales. “No hi ha dubte que és inacceptable i no reflecteix en absolut els principis i valors que defenso en la meva vida, en l’esport en general i en el futbol en particular”, diu el comunicat de Vilda, que condemna “sense pal·liatius qualsevol actitud masclista, allunyada d’una societat avançada i desenvolupada”.

El seleccionador assegura que ha traslladat el contingut d’aquestes declaracions a Rubiales i que la seva feina al captavant del combinat espanyol “sempre ha estat orientat a aconseguir èxits esportius, però també a promoure iniciatives que fomenten la inclusió, el respecte i l’equitat”. Vilda tanca el comunicant reiterant el seu “compromís indestructible amb la promoció d’un esport que sigui un model d’igualtat i respecte en la nostra societat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)