Més futbol

Luis de la Fuente censura el comportament de Rubiales

El seleccionador absolut espanyol, Luis de la Fuente, també s’ha pronunciat sobre el cas Rubiales. El tècnic, que ahir va seure al costat de Jorge Vilda i va aplaudir el discurs del president de la federació, s’ha desmarcat del comportament i les paraules de Rubiales.

De la Fuente ha manifestat la seva “repulsa absoluta davant qualsevol acte de violència masclista” i ha censurat “sense pal·liatius el comportament equivocat i fora de lloc del president de la federació”. El seleccionador espanyol apunta que Rubiales no va respectar el protocol. De la Fuente, però, no mostra el seu suport a Jennifer Hermoso.

L’entrenador desitja “que l’episodi es tanqui aviat pel bé del futbol espanyol” i que els organismes competents “resolguin i prenguin les decisions pertinents amb la major celeritat possible”. A més, lamenta els fets que han tret protagonisme al títol aconseguit.

Finalment, manifesta la seva “decepció” perquè els fets estan tacant la imatge del futbol espanyol “a nivell domèstic i internacional”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció