Més futbol

Els presidents de les federacions territorials també demanen la dimissió de Rubiales

La reunió dels presidents de les federacions territorials de la FEF per analitzar el cas Rubiales s’ha allargat durant hores. Ha acabat amb la decisió dels presidents de demanar la dimissió de Luis Rubiales, amb la qual cosa s’afegeixen a les mesures de pressió cap al president.

Després dels últims fets i els inacceptables comportaments que han malmès amb gravetat la imatge del futbol espanyol, els presidents sol·licient que de manera immediata, Luis Rubiales presenti la dimissió com a president”, diu el primer punt del comunicat.

“Per una nova etapa”

A més de felicitar la selecció espanyola femenina pel mundial, el comunicat també diu que els presidents instaran “als òrgans corresponents a una profunda i imminent reestructuració orgànica en càrrecs estratègics de la federació, per donar pas a una nova etapa de gestió en el futbol espanyol”. També diuen que la FEF manté el compromís d’inversions i polítiques d’igualtat per al desenvolupament del futbol femení.

La comissió de presidents ha donat el seu suport a Pedro Rocha, relleu interí de Rubiales, perquè “lideri una nova etapa en què el diàleg i la reconciliació amb totes les institucions del futbol sigui la línia a seguir”. “Ens posem a disposició del CSD i de totes les institucions implicades per continuar construint junts la candidatura del mundial 2030”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)