1a divisió FEF

La llunyania del Nou Municipal de Cornellà

1a divisió FEF. L’equip verd jugarà aquest curs els seus partits com a local a Palamós, a 125 quilòmetres de casa. El desplaçament per als abonats, gratuït

La vida lluny de casa. Això haurà de viure aquesta temporada el Cornellà, que no ha trobat una altra solució per seguir jugant a primera federació que mudar-se a l’estadi municipal Palamós-Costa Brava, a 125 quilòmetres de casa, per disputar els seus enfrontaments com a local. Una decisió, òbviament impopular, que és un cop dur per a la massa social del conjunt verd, però inevitable segons el club, que no va poder seguir allargant el vincle que li permetia, com en el passat curs, jugar al feu de l’Espanyol, l’ Stage Front Stadium. I és que el Nou Municipal de Cornellà continua sense reunir els requisits necessaris. “Després d’analitzar les diferents possibilitats, s’ha decidit optar per l’estadi municipal Palamós-Costa Brava, amb herba natural, il·luminació per a televisió i capacitat per a uns 3.800 espectadors”, expliquen en el club, que per facilitar l’assistència dels seus aficionats als partits a Palamós posarà autobús gratuït per als abonats. No obstant això, els dos primers partits de lliga (jornades 2a i 4a) del Cornellà com a local seran a la ciutat esportiva Dani Jarque de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)