1a divisió

Detinguts quatre jugadors de les categories inferiors del Madrid per revelació de secrets de tipus sexual

Segons ha informat El Confidencial, tres jugadors de les categories inferiors del Real Madrid han estat detinguts per revelar secrets de tipus sexual. Una informació que el mateix club blanc ha confirmat després amb un comunicat en què aclaria que es tractava d’un jugador del Castella i de tres futbolistes del Madrid C, per tant un total de quatre detinguts.

Segons el mitjà, aquests futbolistes, van gravar i distribuir un vídeo de contingut sexual d’una menor. Va ser la mare la que va presentar una denúncia el passat dia 6 a Mogán, un municipi de les Illes Canàries. La investigació la porta la Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’aquesta comunitat autònoma. Els noms dels tres detinguts no ha transcendit, però segons El Confidencial alguns integrants del primer equip podrien estar implicats.

El club ha informat que adoptarà les mesures que consideri oportunes un cop tingui el coneixement detallat dels fets.

Els jugadors han estat arrestats aquest matí i traslladats a dependències judicials, on han declarat acusats d’un presumpte delicte de revelació de secrets de tipus sexual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció