Més futbol

Nolito anuncia la seva retirada

Nolito ha anunciat a través de les seves xarxes socials, com ja és habitual entre futbolistes, la seva retirada. L’exblaugrana, després de 36 anys i 18 temporades jugant com a professional ha decidit que és el moment de penjar les botes. El davanter gadità es retira després d’haver vestit les samarretes de: Barça, Benfica, Granada, Celta, City i Sevilla entre d’altres, com també va arribar a jugar amb la selecció espanyola.

Nolito va debutar a Primera Divisió vestint de blaugrana el 2006 i des de llavors ha aconseguit un palmarès de 416 partits com a professional anotant fins a 116 dianes a l’elit. El ja exfutbolista ha volgut tancar el seu comunicat fent una menció especial al seu poble, Sanlúcar de Barrameda i també al seu club natal l’Atlético Sanluqueño. “M’he sentit aclaparat en rebre tanta estima amb el desig que pogués acabar la meva carrera al club on vaig començar professionalment, però crec que és el moment de començar amb nous reptes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)