1a divisió FEF

Empat (2-2) del Barça Atlètic contra el Fuenlabrada

El Barça Atlètic no ha pogut imposar-se aquesta tarda al Fuenlabrada a l’estadi Johan Cruyff, en un matx que ha acabat en empat (2-2). El punt pot tenir poc gust pels culers, que s’han avançat en dues ocasions i els madrilenys els hi han empatat dues vegades. El filial blaugrana porta 4 punts després de 4 jornades.

L’equip entrenat per Rafa Márquez ha començat colpejant primer amb un golàs d’Aleix Garrido (17’). El migcampista ha rebut a la frontal de l’àrea i després de desfer-se de dos rivals amb un retall ha finalitzat cap a dins. La reacció del Fuenla s’ha produït passada la mitja hora, amb un xut de Dani Nieto que, a punt, ha estat de ser gol. Ha afinat tot seguit Nieto (43’) transformant un penal per mans de Mikayil Faye. Abans del descans però el Barça s’ha rebelat i Pau Víctor (45’), rematant de cap una centrada de Pocho ha tornat a posar els blaugrana per davant en el marcador.

En la segona meitat, el Fuenlabrada ha empatat de seguida. Sotillos (51’), amb un sorprenent xut de lluny ha fet el 2-2 que ja no s’ha mogut més fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)