Més futbol

Jenni Hermoso: “Protegir-me, de què?”

Hores després d’un altre torcebraç de la federació espanyola, amb una convocatòria per sorpresa per part de Montse Tomé, sense haver parlat amb les jugadores, Jennifer Hermoso ha sortit en defensa pròpia i de les seves companyes.

“Fa setmanes, mesos, que busquem una protecció que a dins la RFEF no hem pogut trobar. Les mateixes persones que ens demanen confiança són les que fan una convocatòria amb jugadores que han demanat no ser convocades”, exposa Jenni Hermoso en un comunicat. “Les jugadores tenim molt clar que és una altra estratègia de divisió i manipulació per intimidar i amenaçar-nos amb repercussions legals i sancions econòmiques”, explica. “Una altra prova indiscutible que res ha canviat”.

Tomé havia explicat que no convocava la davantera per protegir-la. “Avui s’ha intentat argumentar que l’ambient seria segur per les meves companyes, quan en la mateixa roda de premsa s’ha comunicat que no em convocaven per protegir-me. Per protegir-me, de què? O de qui?”, sentencia el comunicat d’Hermoso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)