1a divisió FEF

Primer triomf a domicili del Barça Atlètic a Tarazona (0-2)

Els blaugranes sumen els seus primers punts lluny del Johan Cruyff gràcies a un doblet de Pau Víctor

El Barça Atlètic guanya al camp del Tarazona (0-2) i suma els seus primers punts a domicili de la temporada. Un doblet de Pau Víctor, cedit pel Girona, ha donat el triomf als de Rafa Márquez que tallen la dinàmica de dos partits seguits sense vèncer.

Partit amb ben poc a destacar a les àrees. Més targetes que ocasions. De fet, pràcticament les dues úniques opcions clares han acabat al fons de la xarxa. Els locals gairebé no han provat a Astralaga, i els catalans han aprofitat l’encert de Pau Víctor per endur-se el xoc. El primer gol ha arribat en un moment clau, just abans del descans, quan el davanter de Sant Cugat ha aprofitat una gran centrada del Pocho Román des de la dreta per superar a Azón amb una rematada de cap.

Sobre el minut 70 de partit, el central Mika Faye ha vist la segona targeta groga per tallar una acció de possible perill local i els blaugranes s’han quedat amb un jugador menys. Tot i això, l’equip ha aconseguit no patir en excés, sense permetre al Tarazona generar ocasions, i ha aprofitat als darrers instants una pilota directa d’Astralaga a Pau Víctor per anotar el segon, en una acció brillant, amb retall al porter inclòs, de l’atacant.

Victòria important dels de Márquez per sumar tres punts, col·locar-se a la mitja taula, sumar a domicili i esvair dubtes que podien arribar si es perdia. El Barça Atlètic tornarà al Johan Cruyff la setmana vinent per afrontar un duel de filials davant el segon equip del Celta de Vigo.