1a divisió FEF

El Cornellà s’enduu un punt de Riazor (1-1)

L’equip de Gonzalo Riutort ha aconseguit un valuós empat contra el Depor després que Andreu Hernández igualés el marcador en el minut 68 aprofitant un servei de banda per batre la porteria de Germán. El conjunt verd ha estat a punt de fer el segon en el descompte, però el porter local li ha guanyat la partida en l’u contra u a Rubén Miño. El Cornellà, que ha sortit amb un dibuix tàctic de 5-3-2, només presentava un canvi en l’onze inicial, i tot i així li ha costat entrar en el partit i durant la primera part només ha posat nerviós al Depor amb un xut des de la frontal per part de Mamor. En tornar del descans, els verds han sortit molt més motivats i s’han sentit més còmodes arran dels canvis proposats per Riutort.

A diferència del seu rival, el Depor arribava amb diverses baixes a la cinquena jornada del campionat de primera FEF i això ha acabat per passar-los factura tornant a sumar un altre empat a casa, el tercer després del del Rayo Majadahonda i del Teruel. Les males sensacions ja les arrossegava des de la primera meitat, no tant pel resultat, que era favorable al descans gràcies a un gol de Pablo Vázquez en la primera mitja hora de partit, com per la imatge que estaven donant, ja que els hi costava fer circular la pilota, tot i que la línia defensiva es mantenia ferma i les primeres arribades a porteria han estat dels locals. Això sí, el Depor avui almenys ha estat capaç de marcar el primer gol davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)