1a divisió

El Madrid, al davant del Barça, no del Girona

1a divisió. El conjunt blanc supera amb comoditat Las Palmas i se situa segon, darrere de l’equip blanc-i-vermell, el líder. Els blaugrana, tercers, estaran atents al duel que dissabte enfrontarà gironins i madridistes a Montilivi

Real Madrid 2 Las Palmas 0

REAL MADRID:Kepa; Nacho, Rüdiger, Alaba (Lucas, 41’), Mendy (Fran García, 77’); Valverde, Tchouameni, Camavinga (Kroos, 77’), Brahim (Ceballos, 57’); Rodrygo i Joselu (Vinícius, 57’).LAS PALMAS:Álvaro Valles; Araujo, Coco, Curbelo, Sinkgraven, (Sergi Cardona, 46’); Javi Muñoz (Loiodice, 77’), Mfulu (Kirian, 46’), Viera (Perrone, 77’); Munir, Sory Kaba i Herrera.GOLS:T1-0 (45+3’) Brahim. 2-0 (54’) Joselu.ÀRBITRE:Munuera Monterto (col·legi andalús).T.G.:al visitant Coco.

Amb un còmode triomf (2-0) contra Las Palmas, el Real Madrid va aprofitar l’ensopegada del Barça a Mallorca i el va superar en la classificació. Però això no va ser suficient per situar-se líder, ja que el Girona també va fer la feina a Vila-real (1-2) i és el que ocupa el primer lloc. Els blaugrana són tercers i miraran amb atenció, després d’haver jugat el dia abans –demà (21 h) contra el Sevilla–, el duel que enfrontarà gironins i madridistes a Montilivi dissabte (18.30 h).

Poca història va tenir el matx dels blancs disputat ahir al Bernabéu. L’equip de Carlo Ancelotti va ser molt superior al que dirigeix Xavier Garcia Pimienta, que va intentar ser fidel a la seva proposta de futbol associatiu, però no va ser capaç d’inquietar. De fet, la primera aturada de Kepa va ser passat el minut 70 i ja amb 2-0 al marcador. L’altre porter, Álvaro Valles, sí que va haver de treballar i, de fet, amb múltiples aturades en clares i diverses ocasions va impedir els gols de Brahim Díaz i Joselu. Tot i això, tots dos es van rescabalar: Brahim (45+3) just abans del descans va obrir la llauna, i en la segona part Joselu (54’) va sentenciar.

Lesió d’Alaba

El central va haver de ser substituït per problemes musculars i no es preveu que sigui a Montilivi. Sí que hi serà Vinícius, que, ja recuperat, va jugar l’últim tram.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció