Més futbol

Patricia Pérez, cap de premsa de la selecció espanyola femenina, admet haver rebut pressions

Continuen les investigacions pel cas Rubiales. Aquest dijous, la cap de premsa de la selecció espanyola femenina, Patricia Pérez, ha declarat a l’Audiència Nacional i ha reconegut que va rebre pressions per part de la federació –i per part de Rubiales– per tal que Jennifer Hermoso digués que el petó havia estat consentit. Es tracta de les declaracions que va facilitar la RFEF el mateix di a de la final. Pérez també ha entregat el seu telèfon mòbil per tal que sigui bolcat i el seu contingut serveixi com a prova d’aquestes coaccions.

També ha declarat Miguel García Caba, que fa uns dies va ser destituït com a director d’integritat. L’ex membre de la federació va defensar la seva actuació en relació a l’informe intern que va elaborar el departament sobre el que va passar a la final del mundial i que es va tancar sense cap conseqüència per a Rubiales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)