Més futbol

La selecció tornarà el 2024

FCF. La federació treballa per trobar noves dates i rivals per als conjunts masculí i femení, després de les cancel·lacions dels partits d’aquest any. La nova samarreta catalana genera polèmica en presentar cinc barres en comptes de quatre

“La meva il·lusió per al nou curs és que es puguin arribar a fer els partits de les seleccions catalanes, tant masculina com femenina”, va declarar el president de l’FCF, Joan Soteras, després dels dos intents fallits d’aquest any que el dirigent atribueix a “la mala sort amb la organització i realització dels enfrontaments”. Soteras vol que aquest atzar es transformi en dates concretes el 2024 per poder tornar a veure els conjunts del país en acció. Això sí, el dia que la selecció torni a trepitjar la gespa ho farà vestint una samarreta que ha aixecat ampolles a les xarxes socials, ja que el nou disseny, que es defineix com a clàssic, es basa en una interpretació de la senyera que fuig de la seva essència, ja que dibuixa cinc barres en lloc de quatre.

Nou calendari

Ahir a la seu de la federació es va celebrar l’acte de presentació de la nova temporada futbolística catalana, un curs ple d’activitats amb cites que continuaran premiant les personalitats més destacades. A més, es van definir els organigrames de totes les categories de seleccions i es van anunciar els canvis que experimentarà el futbol formatiu quant a la distribució de nivells. Soteras va dir que l’objectiu és “guanyar el 100% de campionats” després que la catalana sigués la federació amb més títols de l’Estat l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)