Més futbol

El Parlament reclama la dimissió de Soteras

El Parlament ha aprovat per àmplia majoria en la darrera sessió del debat de política general una proposta de resolució que reclama la dimissió del president de la Federació Catalana de Futbol i vicepresident de l’espanyola, Joan Soteras. Tal com informa l’agència EFE, el text ha estat promogut per En Comú Podem i ha tingut el suport del PSC, ERC, JxCat i el PP, mentre que la CUP i CS s’han abstingut i Vox hi ha votat en contra. La proposta justifica la petició de dimissió pel suport de Soteras a l’expresident de la RFEF Luis Rubiales, alhora que l’acusa de “ser un obstacle per a la dignitat del futbol femení català”.

Així mateix, manifesta el suport del Parlament a les jugadores de la selecció espanyola de futbol “en les seves reivindicacions, la seva exigència de canvis profunds reclamats a la RFEF, per preservar i garantir que sigui un espai lliure de masclisme i on les jugadores puguin desenvolupar la seva carrera esportiva d’èxit en les millors condicions”.

“Aquests canvis estructurals també han d’arribar a la Federació Catalana de Futbol, i per això el Parlament considera imprescindible i reclama la dimissió del president de la Federació Catalana de Futbol”, afegeix el text.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.