1a divisió FEF

El Sabadell goleja al Sestao per calmar les aigües (3-0)

Els arlequinats superen amb comoditat al conjunt basc gràcies a una gran segona meitat i esvaeixen els dubtes de les darreres setmanes

El Sabadell ha golejat al Sestao (3-0) a la Nova Creu Alta per allunyar els fantasmes i els dubtes després d’un inici de temporada complicat, en el qual tan sols havia pogut sumar quatre punts en cinc jornades i encadenava tres partits sense vèncer. Un gran inici de segona meitat ha permès als arlequinats desfer-se d’un Sestao batallador.

Ha estat igualat el primer temps. Els de Miki Lladó han tingut més pilota, si bé és cert que, probablement, les opcions de perill més clares han estat pels visitants a partir de transicions. Tan sols un parell de bones accions de Baselga han intimidat la porteria de l’ex del Sabadell, Sergi Puig.

Però el pas per vestidors ha estat oli en un llum pels locals. A la represa, l’equip ha donat un pas endavant i ha enfonsat al conjunt basc, trobant àrea amb més facilitat. A més, en pràcticament el primer intent, Cristian Herrera ha aconseguit anotar amb la col·laboració involuntària de Puig. Premi a la perseverança d’un Cristian Herrera que encara no havia anotat aquesta temporada. Ja ha obert la llauna.

I parlant de futbolistes amb gol, pocs minuts després ha aparegut Manel Martínez per aprofitar un regal de Juanmi Carrión en forma d’assistència i ampliar l’avantatge. Feina feta, calia rematar-la i no equivocar-se. I el Sabadell ho ha fet. Porteria a zero i, en la recta final, un altre dels cridats a ser importants pel que fa a xifres golejadores també s’ha estrenat. Baselga ha marcat un golàs de vaselina per sentenciar.

Victòria i tres punts claus per un Sabadell que respira i guanya tranquil·litat després de passar per una dinàmica difícil al llarg de les darreres setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)