1a divisió FEF

Empat entre filials al Johan Cruyff (1-1)

El Barça Atlètic suma un punt davant el Celta Fortuna després de jugar gairebé tot el segon temps amb un menys per l’expulsió d’Unai Hernández

El Barça Atlètic empata en el duel de filials davant el Celta Fortuna (1-1) al Johan Cruyff en un partit amb alternatives i marcat, una setmana més, per l’expulsió d’un futbolista blaugrana. En aquest cas, ha estat el jove Unai Hernández qui ha vist la vermella directa per una dura entrada a l’inici del segon temps.

Ha sortit millor al partit el Celta. Tot i no necessitar excessiva possessió de pilota, els gallecs han demostrat anar sobrats de talent i han generat quatre ocasions clares en menys de mitja hora. El porter Marc Vidal ha salvat als de Rafa Márquez amb brillants accions en les tres primeres, però la quarta ha anat cap dins. Hugo álvarez ha transformat una fantàstica jugada d’estratègia des del córner.

El Barça ha aconseguit empatar just abans del descans, en un moment clau, gràcies un golàs del lateral Héctor Fort. El blaugrana ha rebut a la frontal de l’àrea, d’esquenes i en una situació gens habitual per ell. Però ha aconseguit crear-se l’espai amb un gran moviment per executar un xut ras i col·locat que ha superat al porter Carrillo.

Als set minuts de la represa Unai ha vist la vermella. És la tercera expulsió en sis jornades i els de Rafa Márquez són, de moment, l’equip que n’ha vist més. Situacions que condicionen partits. Tot i això, el Barça ha competit molt bé amb un jugador menys. Ha concedit relativament poc a un rival molt perillós, Vidal ha estat molt segur i, fins i tot, ha pogut gaudir d’alguna oportunitat per sorprendre als de Vigo.

Empat i un punt més per un Barça Atlètic que continua sense trobar les dues victòries consecutives en un inici de temporada irregular.