Més futbol

Mor als 89 anys Crispi, futbolista de l’era daurada de l’Europa a la 2a divisió

Va jugar 25 partits de lliga i 5 de copa amb el club gracienc la temporada 1965-66

Dol en un dels històrics clubs del futbol català, el CE Europa, que ha comunicat la mort als 89 anys del seu exjugador Francisco Guerrero Cruz, conegut com Crispi, que aquests últims anys havia viscut a Santander. El jugador, un migcampista amb gran capacitat ofensiva, va néixer a Aljaraque (Huelva) i va fitxar pel club gracienc la temporada 1965-66, en plena era daurada de l’entitat, que va militar cinc temporades seguides a la 2a divisió. En aquell curs Crispi va jugar 25 partits de lliga i 5 de copa amb l’equip escapulat. Va marcar set gols.

Guerrero va començar la seva trajectòria com a futbolista professional en el Recreativo de Huelva el 1957 a la 2a divisió. Posteriorment va jugar gairebé cent partits en el Racing de Santander entre la 1a i la 2a divisió. Va vestir també la samarreta d’un històric com el Deportivo abans de signar per l’Europa quan tenia 30 anys. Es va retirar en el Santoña el 1967.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)