Mundial

Espanya, Portugal i Marroc organitzaran el mundial del 2030, amb inauguració a Amèrica del Sud

La FIFA ha fet oficial les seus del mundial de l’any 2030. Espanya, Portugal i Marroc organitzaran el torneig, tot i que els partits inaugurals es disputaran a l’Amèrica del Sud. Serà una competició que es jugarà en tres continents diferents. Un fet completament inèdit fins ara.

Espanya i Portugal s’havien postulat com una candidatura conjunta, a la qual s’hi va afegir el Marroc. Era l’única candidata possible a ser la seu del mundial del 2030 i el consell de la FIFA ho aprovat per unanimitat. Ara bé, en tractar-se del centenari de la competició, que va disputar-se per primera vegada l’any 1930 a l’Uruguai, la FIFA també ha decidit organitzar una cerimònia de celebració a Montevideo, capital del país, a més d’acollir el partit inaugural. Ara bé, Argentina i Paraguai seran seus també d’un enfrontament. A partir d’aquí, la resta de la competició es disputarà a Espanya, Portugal i el Marroc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)