Eurocopa

Quatre blaugrana a la llista de De la Fuente

El seleccionador espanyol Luis de la Fuente ha fet pública la llista de jugadors cridats per disputar una nova fornada de partits corresponents a la fase de grups de la classificació per a l’Eurocopa 2024. Entre els 24 seleccionats, hi ha quatre jugadors del Barça: Gavi, Balde, Ferran Torres i Lamine Yamal. No hi és Pedri, que arrossega una lesió al recte anterior del quàdriceps dret des de fa 6 setmanes.

El primer enfrontament serà dijous 12 a les 20:45h contra Escòcia a l’estadi de La Cartuja de Sevilla, i el segon es disputarà diumenge dia 15 a les 20:45h contra la selecció de Noruega a l’Ullevaal Stadion de la capital, Oslo. La selecció espanyola roman segona de grup amb 9 punts, per darrere dels escocesos, que en sumen 15, però amb un partit de més disputat.

A més de l’absència de Pedri, tampoc hi són els també lesionats Asensio i Olmo. Respecte la última llista també han quedat fora Azpilicueta, Gayà, Baena i Abel Ruiz i, en canvi, entren com a novetats Oyarzabal, Jesús Navas, Fran García i Sancet. La convocatòria completa és aquesta: Unai Simon, Kepa, David Raya; Carvajal, David García, Balde, Navas, Pau Torres, Fran García, Le Normand, Laporte; Rodrigo, Merino, Gavi, Sancet, Zubimendi, Fabián; Morata, Lamine Yamal, Yéremi, Joselu, Ferran Torres, Williams Jr. i Oyarzabal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)