1a divisió

Bellingham, un dia més a l’oficina (4-0)

1a divisió. Victòria del Real Madrid contra l’Osasuna, amb un altre doblet de l’anglès, i gols de Vinícius i Joselu

Real Madrid 4 Osasuna 0

REAL MADRID:Kepa; Carvajal (Lucas, 79’), Rüdiger, Tchouaméni, Mendy; Camavinga (Kroos, 67’), Modric (Brahim, 79’), Valverde, Bellingham (Ceballos, 72’); Vinícius (Rodrygo, 72’) i Joselu.OSASUNA:Sergio Herrera; Jesús Areso, Catena, David García, Juan Cruz; Lucas Torró, Moncayola (Pablo Ibáñez, 80’), Aimar Oroz (Raúl, 80’), Rubén Peña (Kike Barja, 80’); Rubén García (Arnaiz, 72’) i Budimir (Chimy Ávila, 72’).GOLS:1-0 (9’) Bellingham. 2-0 (54’) Bellingham. 3-0 (65’) Vinícius. 4-0 (70’) Joselu.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (comitè Balear). T.G.: a Rüdiger, Tchouaméni, Kike Barja i David García.PÚBLIC:70.900 espectadors.

Juga el Real Madrid, marca Jude Bellingham i feliç Florentino Pérez. L’equació no falla. El president del Real Madrid ha estat el gran absent a la llotja del Santiago Bernabéu per Covid, però qui no ha fallat a la cita contra l’Osasuna és l’internacional anglès. Dos gols més per a ell i ja en van uns quants. Els més de 100 milions d’euros que va pagar el Madrid per l’ex del Dortmund acabaran sent barats a aquest ritme.

Bellingham acumula ja 8 gols en la lliga i dos més en la Champions. Avui, un dia més a l’oficina. Seu ha estat el primer gol de la tarda, amb una bona rematada amb la cama esquerra després d’una centrada de Carvajal (8’), i seu ha estat també el 2-0 (54’) després de batre per segon cop Sergio Herrera, en una acció on l’anglès ha rebut l’assistència de Fede Valverde. El migcampista uruguaià ha assistit també Vinicius en el tercer. El brasiler ha driblat Sergio Herrera en l’un contra un i ha col·locat el 3-0 (64’). Amb l’Osasuna rendit, Vinícius ha regalat el gol a Joselu en el quart (69’). Tchouaméni ha obert cap al brasiler, Vinícius ha contemporitzat i ha detectat un Joselu que ha marcat a plaer.

Sergio Herrera ha evitat la maneta blanca, aturant un penal a Joselu en el minut 84.

El Madrid continua líder, a falta de dues jornades pel clàssic del dia 28 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció