1a divisió

El Johan Cruyff queda petit

Femení. El clàssic contra el Real Madrid es jugarà al Lluís Companys davant l’allau de peticions d’entrades

Encara queden cinc jornades perquè arribi el dia del clàssic contra el Real Madrid, però l’afició blaugrana no vol, de cap manera, deixar perdre l’oportunitat de gaudir del partit en directe i, a falta de més d’un mes, ha esgotat totes les entrades disponibles. Davant aquesta situació, el Barça ha pres la decisió de traslladar l’enfrontament a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i així poder satisfer tots els culers que vulguin anar a animar les jugadores de Jonatan Giráldez davant del gran rival.

El duel, que correspon a la jornada 9 de la Lliga F, es disputarà el diumenge 19 de novembre a les 12 h i serà la primera vegada que l’equip femení jugui a la muntanya de Montjuïc, tot i que en cap cas és inèdit que les dones utilitzin el feu del conjunt masculí. El 30 de març del 2022, el Barça femení va imposar-se per 5-2 al conjunt blanc en la tornada de quarts de final de la Champions League en un Camp Nou ple a vessar, que va batre en aquell moment el rècord mundial d’assistència d’un partit de futbol femení amb un total de 91.553 espectadors.

Amb aquest nou escenari, amb capacitat per a 49.472 persones, el Barça espera tenir una gran entrada de públic, que ompli les graderies i creï un ambient a l’altura d’un clàssic. Sobretot, si en aquell punt de competició encara es manté la pugna pel lideratge de la lliga, ja que, ara mateix, els dos equips tenen 12 punts després de sumar quatre victòries en quatre jornades i és possible que el clàssic acabi decantant la balança.

Les noves entrades ja estan disponibles per al públic general a un preu d’entre 19 i 56 euros, en què els socis i sòcies tenen un descompte del 30%. Per a aquelles persones que ja havien comprat el pas al Johan Cruyff, el Barça redistribuirà la localitat garantint les condicions més equivalents possibles en el canvi, amb una ubicació entre tribuna, lateral i córner.

Vilda nega pressions a Hermoso

L’exseleccionador estatal femení Jorge Vilda va negar ahir davant de l’Audiencia Nacional que coaccionés Jennifer Hermoso per mirar de rebaixar la importància del petó forçat que li va fer Luis Rubiales durant la cerimònia de celebració del títol mundial aconseguit a Sydney a l’agost. Sí que va reconèixer haver parlat amb el germà de la jugadora mentre eren a l’avió de tornada a Espanya, però amb cap intenció de convèncer-lo perquè la futbolista canviés de versió. Vilda, així com el director de màrqueting, Rubén Rivera, va declarar com a investigat i no pas com a testimoni, tal com estava previst en un inici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)