Eurocopa

La selecció espanyola s’imposa a Escòcia amb triple presència culer (2-0)

La selecció espanyola s’ha imposat a Escòcia (2-0) amb gols de Morata (73’) i Sancet (86’) i ha encarrilat la seva classificació per a l’Eurocopa del 2024. En aquest duel, han jugat els tres culers convocats: Ferran Torres (90’), Alejandro Balde (45’) i Gavi (90’), que ha demostrat estar totalment recuperat de les molèsties que arrossegava de l’últim partit contra el Granada. Tots ells s’han exhibit, amb un pes important en el joc del combinat estatal.

En la primera part, Espanya ha estat clarament superior a Escòcia, amb ocasions claríssimes per avançar-se en el marcador. El blaugrana Ferran Torres, molt participatiu en atac, ha tingut la primera només començar el partit, amb un mà a mà amb Gunn. La seva rematada, però, ha marxat fregant el pal. Al minut 33, gran desmarcada de Gavi que troba en el punt de penal a Oyarzabal. El seu xut el refusa de manera providencial Hickey i en el rebot posterior Merino estavella la pilota al pal. Els de Luis De la Fuente no han pogut materialitzar cap d’aquestes tres ocasions i s’ha arribat al descans amb l’empat a 0 inicial.

A la represa, Balde ha estat substituït per donar entrada a Fran García, que ha debutat amb l’absoluta, igual que Bryan Zaragoza. Tot i la superioritat, el gol s’ha fet esperar. No ha estat fins al minut 73 quan Morata ha situat l’1 a 0 en el marcador. Sancet ha fet el gol de la tranquil·litat en el 86’. Diumenge dia 15, Espanya torna a jugar partit de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2024, aquest cop contra Noruega (20:45h).