Eurocopa

Victòria amb triple presència culer

Internacionals. Ferran Torres, Alejandro Balde i Gavi surten d’inici en el triomf de la selecció espanyola contra Escòcia (2-0)

Els tres blaugrana citats per Luis de la Fuente van ser titulars en la victòria de la selecció espanyola contra Escòcia, amb un paper destacat en el joc del combinat estatal. En aquest duel, corresponent a la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2024, Alejandro Balde va disputar els primers 45 minuts, i Ferran Torres i Gavi van jugar el partit sencer. El jove migcampista va demostrar estar totalment recuperat de les molèsties que arrossegava des de l’últim partit, contra el Granada. Ferran Torres, molt incisiu en atac, va disposar d’una ocasió claríssima en el primer minut del matx, però el seu xut va marxar fregant el pal. Morata (73’) i Sancet (86’) van ser els autors dels dos gols.

Avui, tres més

Avui, Cancelo i João Félix jugaran amb Portugal contra Eslovàquia (20.45 h), però l’atenció blaugrana se centrarà aquesta vegada en Fermín López, que podria debutar amb la selecció espanyola sub-21 en l’amistós a l’Uzbekistan (15.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)