1a divisió FEF

El Barça Atlètic supera per la mínima el Terol (1-0)

Un solitari gol de Percan abans de la mitja hora és suficient per donar el triomf als de Rafa Márquez davant els aragonesos

Victòria per la mínima del Barça Atlètic davant el Terol (1-0) al Johan Cruyff gràcies a un gol de Percan abans de la mitja hora de joc. El triomf permet respirar al filial blaugrana, que venia de perdre la darrera setmana i s’acostava a la zona baixa de la classificació.

Ha estat amo i senyor de la pilota el Barça Atlètic des de l’inici. No la volia per res el Terol, ben col·locat, evitant errors i intentant aprofitar alguna transició. I, de fet, els aragonesos han aconseguit incomodar als blaugranes en el primer tram de partit. No aconseguien arribar amb perill a l’àrea contrària els de Rafa Márquez, ni generar ocasions clares. I ha arribat l’estratègia per desencallar el partit. Abans d’arribar a la mitja hora, un córner servit per Moha ha acabat al fons de la xarxa després del remat de Percan. Encara abans del descans Pau Víctor ha perdonat una opció clamorosa enviant fora un mà a mà amb el porter.

El segon temps ha estat diferent. Més obert. Els barcelonins han generat bones ocasions, la més clara una del mateix Percan que ha salvat Arnau Gaixas sota pals. En l’acció posterior el mateix Gaixas ha estat expulsat amb segona groga. Decisions arbitrals compromeses també n’hi ha hagut, amb un penal no xiulat per mans de Faye i un gol mal anul·lat als locals. Tot i l’expulsió el Terol ha demostrat que ja no tenia res a perdre, i ha fet patir un Barça que no ha estat capaç de matar el xoc quan ha tingut les oportunitats per fer-ho.

Però els de Márquez han defensat l’avantatge i acaben sumant un triomf important a casa que trenca la dinàmica de dues jornades sense guanyar i permet a l’equip acostar-se a la zona noble de la classificació. De fet, el play-off queda ara a tan sols dos punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)