1a divisió

“Estem en una bona dinàmica”

Carlo Ancelotti Entrenador del Real Madrid

El tècnic del Madrid, Carlo Ancelotti, va mostrar, com és habitual en ell, un aire tranquil abans del clàssic d’aquesta tarda. “Estem motivats. És un partit important i especial, com cada clàssic. Arribem bé, estem en una bona dinàmica. Tenim tota la il·lusió per fer un gran partit”, va explicar en la roda de premsa prèvia. Sobre el Barça, va destacar la “bona organització ofensiva i defensiva” de l’equip de Xavi i els nous talents joves, si bé va explicar que el Madrid també en té. “Ha destacat Lamine, però Fermín també ha fet partits molt bons. Tenen futur, però nosaltres també en tenim. Els del Barça han aprofitat la realitat que tenen, amb moltes lesions. Nosaltres en tenim tres o quatre que estan a prop de jugar amb el primer equip”, va afirmar.

Ancelotti creu que ningú és favorit i va restar importància al duel pel que fa a la classificació. “Val tres punts i té incidència en la dinàmica d’un equip perquè guanyar el clàssic és important. Pel que fa a la classificació, la temporada és molt llarga. Ara és aviat per dir que aquest partit determinarà alguna cosa”, va sentenciar.

Ancelotti va confirmar que Bellingham “està bé”. Per a l’italià, aquesta és l’única recuperació que importa, i no les del Barça. “Jugui l’onze que jugui, nosaltres tenim el nostre paper”, va dir. Finalment, sobre l’absència de Florentino a la llotja, es va limitar a dir que les decisions que ha pres “sempre han estat pel bé del club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)