1a divisió FEF

El Sabadell pateix una pluja de gols contra el Celta Fortuna (4-2)

Dues targetes vermelles i dos gols encaixats de penal han estat uns dels indicadors més dolents de la derrota per 4-2 que ha patit aquesta tarda el CE Sabadell al camp del Celta Fortuna, sota una pluja molt forta que ha complicat el rodatge de la pilota.

La primera part a Barreiro ha sigut un malson per als arlequinats. En el minut 3, els locals han reclamat unes mans d’Antonio Sánchez dins l’àrea, però l’àrbitre ha xiulat un córner. Poc després, Manel Martínez ha vist la groga i en el minut 14, Ortolá ha salvat una gran ocasió del Celta Fortuna. La mala sort de l’equip de Gerard Bofill no ha acabat aquí, ja que Marcos Baselga ha hagut d’abandonar el terreny de joc lesionat. Avançava el cronòmetre i els gallecs no deixaven d’apropar-se a porteria rival fins que a la mitja hora de joc, Antonio Sánchez ha estat expulsat després d’una acció defensiva. Amb un home menys, els visitants han patit encara més i Toni Herrero ha provocat un penal que Damián ha transformat. Quan semblava que el matx marxava al descans amb l’1-0 al marcador, en el minut 45 Pau Resta ha empatat el partit arran d’un servei de córner, tot i que la felicitat ha durat poc, ja que la reacció del Celta Fortuna no s’ha fet esperar gens i Alfon ha tornat a posar els gallecs per davant.

En la represa, els arlequinats han mostrat una millor cara que els ha servit per aconseguir empatar el partit per segona vegada, aquest cop gràcies a un golàs de Cristian Herrera de falta directe enviant la pilota a l’escaire. Un esforç que a partir d’aquí s’ha anat desinflant, doncs els arlequinats continuaven amb un efectiu de menys i les cames ja pesaven més d’allò habitual. En el minut 63, el Celta B ha fet el tercer, també des dels onze metres. Els vallesans no han llançat la tovallola, a pesar d’haver de lluitar també contra la forta pluja que queia a Vigo. A un quart d’hora del final, Alfon ha fet el segon gol del seu compte particular i que ha suposat el 4-2 amb el què s’ha arribat al xiulet final. Abans, però, el Sabadell ha rebut la segona targeta vermella, ara per a Toni Herrero, així com també el conjunt local ha rebut diverses grogues, en una situació de camp que gairebé ja era impracticable per la quantitat d’aigua que hi havia.