Més futbol

Rubiales, inhabilitat per la FIFA durant tres anys

La Comissió Disciplinària de la FIFA ha decidit inhabilitar durant tres anys Luis Rubiales, expresident de la federació espanyola de futbol, per exercir qualsevol activitat relacionada amb el futbol, tant en l’àmbit estatal com internacional, tal com recull ACN. Considera que ha infringit l’article 13 del Codi Disciplinari de l’organisme pel seu petó a la jugadora Jennifer Hermoso durant la final del mundial femení el 20 d’agost passat. Rubiales ja havia estat suspès de forma provisional durant un període inicial de 90 dies. L’acord ja ha estat notificat a l’expresident de la federació espanyola, que té 10 dies per sol·licitar la decisió fonamentada. Pot recórrer davant de la Comissió d’Apel·lació de la FIFA.

L’article 13 preveu que es puguin imposar mesures disciplinàries a les persones que “violin les normes bàsiques de la conducta cívica”, insultin una persona mitjançant llenguatge o gestos ofensius, utilitzin un esdeveniment esportiu per fer manifestacions que no siguin esportives, adoptin una conducta que “desprestigiï” el futbol o la FIFA, o bé modifiquin activament l’edat dels jugadors en els documents d’identitat en les competicions on hi hagi un límit d’edat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)